Exchange Tartaros

May 6th @ 12:00 - April 7th @ 17:00

Op zaterdag 6 mei is het al zover, de allerlaatste uitwisseling van het jaar! D.S.S.V. Tartaros zal voor iedereen een hartstikke leuke training organiseren op de campus in Enschede.
Op zondag 7 mei wordt de wedstrijd in Oldenzaal gehouden. Twee keer in één weekend lang in de trein zitten vindt niemand leuk, dus we hebben in samenwerking met het Outdoor Challenge Park een heel weekendprogramma opgezet!
Voor hun wedstrijd zijn ze namelijk nog hard op zoek naar vrijwilligers, en wij zijn als echte survivalrunners natuurlijk niet te beroerd om daarmee te helpen! In ruil daarvoor krijg je de kans om zaterdagmiddag de wedstrijd voor te lopen.
Van zaterdag op zondag is het mogelijk te overnachten bij de paalkampeerplaats op 200 meter lopen van het wedstrijdterrein.

Programma:
Zaterdag
14:00 Training bij Tartaros / Warming-up bij Tartaros voor de vrijwilligers van Oldenzaal
15:00 Vrijwilligers vertrekken naar Oldenzaal voor het lopen van de wedstrijd
16:00 Training bij Tartaros afgelopen en vertrek naar Oldenzaal / Wedstrijd vrijwilligers 7 km of 12 km.
18:00 BBQ in Oldenzaal

Zondag
Ochtend Wedstrijd Oldenzaal

Natuurlijk doen wij ons uiterste best hier een supergaaf weekend van te maken, maar echt leuk wordt het pas als jij erbij bent. Schrijf je dus snel in!

The last exchange of the year organised by Tarteros (Enschede) takes place on 6 may. They are still looking for volunteers, so if you have time you can stay and volunteer on Sunday. You can sleep at a pole campsite.
Register Here

Details and Registration

Date and Time
From:
2017-05-06 12:00
Till:
2017-04-07 17:00
Registrations
Registrations:
0

For more information or registrations please login first.

Login to Register